Urtepanert kylling med sommersalat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del kyllingen i biter.
-
Trinn 2
Ha mel på en tallerken. Bland inn provencekrydder, pepper og salt. Pisk eggene og ha i en egen skål. Strø griljermel på en tredje tallerken. Vend kyllingbitene først i mel, så i egg og til slutt i griljermel.
-
Trinn 3
Varm en høy panne med olje. Legg noen av kyllingbitene i oljen og stek et par minutter på hver side til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Tørk på rist mens du steker resten av kyllingen.
-
Trinn 4
Rør sammen dressingen. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 5
Kutt opp grønnsaker i biter og bland salaten. Smuldre fetaost over.
-
Trinn 6
Anrett 4–5 biter med kylling på en tallerken og server en god porsjon salat ved siden av. Hell dressing over salaten rett før servering, eller server ved siden av.
TIPS
Er du usikker på om oljen er varm nok, kan du teste med en brødbit eller tresleiv først. Bobler det rundt brødet eller tresleiven, er oljen klar til panering.