Hopp til innhold

Kalkunfilet med fløtesaus

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
4 ingredienser
240 planlagt
Kalkunfilet med fløtesaus

Denne enkle retten passer for store og små.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Kalkunfilet
1 pose
Gulrot, brokkoli og blomkålbuketter
1 pose
Fløtesaus
3 dl
Middagsris

Slik gjør du

Trinn 1

Kalkunfilet stekes i filmen ved 220°C i ca. 20 minutter. Kjernetemperaturen er da ca. 65 °C. Ta produktet ut av ovnen og la det hvile i minimum 10 minutter.

Trinn 2

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 3

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk.

Trinn 4

Varm opp saus i egen gryte.