Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kalkun Kalkunfilet med fløtesaus

Kalkunfilet med fløtesaus

3.6 i snitt
Kalkunfilet med fløtesaus

Denne enkle retten passer for store og små.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Kalkunfilet
1 pose
Gulrot, brokkoli og blomkålbuketter
1 pose
Fløtesaus
3 dl
Middagsris

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kalkunfilet stekes i filmen ved 220°C i ca. 20 minutter. Kjernetemperaturen er da ca. 65 °C. Ta produktet ut av ovnen og la det hvile i minimum 10 minutter.

  2. Trinn 2

    Kok ris som anvist på pakken.

  3. Trinn 3

    Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk.

  4. Trinn 4

    Varm opp saus i egen gryte.