Tomatsalat med mozzarella og basilikum

Mesterkokk Reneé Fagerhøi deler sine hemmelige tips: Gjør den enkle tomatsalaten til en skikkelig smakseksplosjon.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del cherrytomater i to, og større tomater i grove terninger. Legg tomatene i en sil som du henger over salatbollen du vil servere i. Salte tomatene med flaksaltet og bland godt.
-
Trinn 2
I bollen med tomatjuice tilsettes finhakket hvitløk, sennep og balsamicoeddik. Pisk sammen og tilsett olivenoljen litt etter litt. Vend tomatene inn i «dressingen».
-
Trinn 3
Hakk rødløk i små terninger, grovhakk basilikum, og skjær mozzarella i mindre biter. Blant sammen og ha i pinjekjerner. Avslutt med noen drag svart pepper fra pepperkvernen og en ekstra klype flaksalt.
Denne oppskriften er laget av Reneé Fagerhøi.
Prøv også