Crispy parmesanpoteter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Potet Crispy parmesanpoteter

Crispy parmesanpoteter

3.5 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
4 ingredienser
Crispy parmesanpoteter
Dette er et crispy, saftig og digg tilbehør som passer perfekt som tilbehør til både fisk og kjøtt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 kg
Poteter
1 pose
Parmesan
2 ss
Olivenolje
1 klype
Persille

Slik gjør du

Trinn 1

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av REMA 1000 Norge (@rema1000)

Sett stekeovnen på 180 grader med over- og undervarme.

Trinn 2

Del potetene i to.

Trinn 3

Fordel parmesanen i et jevnt lag på et stekebrett ikledd bakepapir.

Trinn 4

Dryss litt olivenolje over parmesanen.

Trinn 5

Legg potetene med kuttsiden ned i parmesanen.

Trinn 6

Topp med litt mer olivenolje og stek i 30 min eller til potetene er blitt gylne og osten sprø.

Prøv også