Kålrotrøsti
Bytt ut poteter med kålrot så får du kålrotrøsti. Perfekt som en egen rett eller som tilbehør til fisk eller kylling!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell og riv kålrot, poteter og løk på et råkostjern.
Bland alt godt sammen, dryss på salt og press ut så mye væske som mulig.
Bland inn hakket persille.
-
Trinn 2
Ha olje og smør i en stekepanne og varm til det slutter å frese.
Fordel blandingen til en stor kake i stekepannen. Stek til den er gyllen og sprø på undersiden, snu og stek på den andre siden.
-
Trinn 3
Stek baconskivene. Skjær røstien i snipper og server med stekt bacon.
TIPS
Server gjerne med en grønn salat på siden. Passer godt som en liten rett til 4 eller som tilbehør til kjøtt eller kylling.
Prøv også