Kålrotrøsti | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kålrotrøsti

2.8 i snitt
Kålrotrøsti
Bytt ut poteter med kålrot så får du kålrotrøsti. Perfekt som en egen rett eller som tilbehør til fisk eller kylling!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Kålrot (ca. 450 g)
6 stk
Poteter
1 stk
Liten løk
1 neve
Persille
8 stk
Skiver bacon
0.5 ts
Salt
1 ss
Olje
1 ss
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell og riv kålrot, poteter og løk på et råkostjern.

    Bland alt godt sammen, dryss på salt og press ut så mye væske som mulig.

    Bland inn hakket persille.

  2. Trinn 2

    Ha olje og smør i en stekepanne og varm til det slutter å frese.

    Fordel blandingen til en stor kake i stekepannen. Stek til den er gyllen og sprø på undersiden, snu og stek på den andre siden.

  3. Trinn 3

    Stek baconskivene. Skjær røstien i snipper og server med stekt bacon.

TIPS

Server gjerne med en grønn salat på siden. Passer godt som en liten rett til 4 eller som tilbehør til kjøtt eller kylling.