Hjemmelaget tomatsuppe
Å lage tomatsuppe fra bunnen av er enklere enn mange tror. Denne oppskriften på nydelig hjemmelaget tomatsuppe er kjapp og enkel å lage. Med pølsebiter og egg passer den også godt som hverdagsmat for de små!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok egg i 8 minutter. Avkjøl i kaldt vann og skrell dem.
-
Trinn 2
Finhakk løk og hvitløk. Fres finhakket løk, hvitløk og timian myk og blank i en kjele med litt olje.
-
Trinn 3
Ha i hakket tomat, vann, buljong og sukker. Kok opp og la det småkoke i ca. 10 minutter.
-
Trinn 4
Kjør suppen til ønsket konsistens med stavmikser eller hurtigmikser. Tilsett basilikum og smak til med salt og pepper.
-
Trinn 5
Kok makaroni som anvist på pakken. Del eggene i to. Ha suppen i serveringstallerkner og anrett med makaroni og egg.
Tips
Det er godt med hjemmelagde brødkrutonger som et sprøtt innslag i suppen.
Prøv også