Grillspyd med ananassalsa

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Rens og del sjalottløk i to. Rens hvitløk, men behold feddene hele. Skjær ananas og paprika i passende biter. Rens og skjær chili i store biter.
-
Trinn 2
Tre sjalottløk, tomater, hvitløk, ananas, paprika og chili på et grillspyd. Tenn grillen. Grill spydene på indirekte varme i ca. 6-8 min. Flytt over til direkte varme, slik at råvarene får fin farge. Flytt spydene til indirekte varme og ta ned lokket. Grill videre til grønnsakene er møre.
-
Trinn 3
Ta av grønnsakene fra grillspydet og legg på en skjærefjøl. Finhakk råvarene med en skarp kniv og ha alt over i en bolle. Tilsett mynteblad, ananasjuice og limesaft. Rør godt sammen. Smak til med salt og pepper.