Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Grillspyd med ananassalsa

Grillspyd med ananassalsa

3.8 i snitt
Grillspyd med ananassalsa
De beste smakene finner du på grillen. Gi frukt og grønnsaker en runde på grillen, og oppdag nye, deilige smaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

200 gr
Cherrytomater
4 fedd
Hvitløk
200 gr
Ananas
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rød chili
1 ss
Mynteblad, finhakket
4 ss
Ananasjuice
2 ss
Lime (saften)
1 klype
Havsalt
1 klype
Kvernet sort pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Rens og del sjalottløk i to. Rens hvitløk, men behold feddene hele. Skjær ananas og paprika i passende biter. Rens og skjær chili i store biter.

  2. Trinn 2

    Tre sjalottløk, tomater, hvitløk, ananas, paprika og chili på et grillspyd. Tenn grillen. Grill spydene på indirekte varme i ca. 6-8 min. Flytt over til direkte varme, slik at råvarene får fin farge. Flytt spydene til indirekte varme og ta ned lokket. Grill videre til grønnsakene er møre.

  3. Trinn 3

    Ta av grønnsakene fra grillspydet og legg på en skjærefjøl. Finhakk råvarene med en skarp kniv og ha alt over i en bolle. Tilsett mynteblad, ananasjuice og limesaft. Rør godt sammen. Smak til med salt og pepper.