Grillspyd med ananassalsa | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Grillspyd med ananassalsa

Grillspyd med ananassalsa

3.8 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
Grillspyd med ananassalsa
De beste smakene finner du på grillen. Gi frukt og grønnsaker en runde på grillen, og oppdag nye, deilige smaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

200 gr
Cherrytomater
4 fedd
Hvitløk
200 gr
Ananas
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rød chili
1 ss
Mynteblad, finhakket
4 ss
Ananasjuice
2 ss
Lime (saften)
1 klype
Havsalt
1 klype
Kvernet sort pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens og del sjalottløk i to. Rens hvitløk, men behold feddene hele. Skjær ananas og paprika i passende biter. Rens og skjær chili i store biter.

Trinn 2

Tre sjalottløk, tomater, hvitløk, ananas, paprika og chili på et grillspyd. Tenn grillen. Grill spydene på indirekte varme i ca. 6-8 min. Flytt over til direkte varme, slik at råvarene får fin farge. Flytt spydene til indirekte varme og ta ned lokket. Grill videre til grønnsakene er møre.

Trinn 3

Ta av grønnsakene fra grillspydet og legg på en skjærefjøl. Finhakk råvarene med en skarp kniv og ha alt over i en bolle. Tilsett mynteblad, ananasjuice og limesaft. Rør godt sammen. Smak til med salt og pepper.