Seibiff med bacon i kremet løksaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Sei Seibiff med bacon i kremet løksaus

Seibiff med bacon i kremet løksaus

4.1 i snitt
Seibiff med bacon i kremet løksaus
Klassikeren seibiff med løk kan godt serveres som helgemat når den pimpes opp med bacon og rømme.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Seiloins eller fileter
4 ss
Hvetemel
2 ss
Smør
2 stk
Løk
1 stk
Spisspaprika
1 boks
Seterrømme
100 gr
Bacon
2 ss
Timian
1 klype
Salt og pepper
2 stk
Store søtpoteter

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 200 grader varmluft. Skjær løk og paprika i tynne strimler. Hakk timian.

  2. Trinn 2

    Vend seien i mel og brun i panne med smør i noen minutter. Salt og pepre godt. Legg fisken i en ildfast form.

  3. Trinn 3

    Skjær bacon i strimler og stek i pannen sammen med løk, timian og paprika. Når løken er myk, heller du på rømme. Kok opp og hell blandingen over seien. Sett midt i ovnen i 20 min.

  4. Trinn 4

    Skrell søtpotet og kutt i terninger. Kok til søtpotetene er møre og server til retten.