Hopp til innhold
Forside Oppskrifter Fisk Laks Lørdagslaks eller helgelaks

Lørdagslaks eller helgelaks

1.0 i snitt
Lørdagslaks eller helgelaks
Så enkelt og så godt. Det trenger ikke være mer komplisert enn dette.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Laksefilet, uten skinn eller ørret
1 stk
Aioli
1 stk
Brokkolini
1 pk
Ferdig potetstappe
1 stk
Sitron
1 klype
Salt og pepper
1 ss
Olje til steking

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Stek fiskestykkene i panne med litt olje. Salt og pepre. Kok brokkolini i lettsaltet vann til de er møre. Sil av vannet. 

  2. Trinn 2

    Varm saus og potetstappe som anvist på pakken i hver sin kjele. 

  3. Trinn 3

    Del sitron i båter. Server fiske med potetmos, brokkolini og aioli. Pynt med sitronbåt.