Laksebowl med mango

Poke bowl, eller alt-i-en-bolle, er en trendy rett hentet fra det Hawaiianske kjøkken. Ris og rå fisk er hovedingrediensene, sammen med frisk, oppkuttet frukt og grønnsaker. Prøv poke bowl med salmalaks og mangosalat.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Del laksen i terninger på 2×2 cm. Bland soyasaus, løk, sesamolje og sesamfrø, og bland med laksen. La marinere i kjøleskapet i 15 minutter.
Trinn 2
Kok ris etter anvisning på pakken og avkjøl den litt før du legger den i fire dype skåler.
Trinn 3
Skjær agurken i strimler, gjerne med grønnsaksskreller. Kutt mango i terninger og vårløk i skiver.
Trinn 4
Dander laks, mango, agurk og vårløk over risen. Dryss over spirer og sesamfrø og server.
Husk å godta cookies i nettleseren for å se step-by-step video her til denne oppskriften.
Tips
Ønsker du en mer spicy rett kan du blande inn finhakket chili etter eget ønske i laksemarinaden.
Prøv også