Lam- og paprikaspyd med pastasalat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lammekjøtt: Renskjær kjøttet for fett og sener. Del i 3 cm biter. Rens paprika og del i 3 cm biter. Finhakk hvitløk, mynte, rosmarin og bland med salt, pepper og olivenolje. Bland kjøtt og paprika med marinaden og tre kjøtt og paprika på 4 lange eller 8 korte grillspyd. Grill spydene på grill ca. 4-5 minutter på hver side eller i ovnen på grillfunksjon på et stekebrett. Snu spydene en gang i blant, til de er svakt rosastekte. Ca. 8-10 minutter.
-
Trinn 2
Dressing: Riv agurken på rivjern og press ut vannet i en sil. Bland agurk med yoghurt, finhakket hvitløk, sitronsaft, hakket persille og salt og pepper.
-
Trinn 3
Pastasalat: Kok pasta i lettsaltet vann i 10-12 minutter. Avkjøl i kaldt vann. I en stor bolle bland finsnittet vårløk, delte cherrytomater og hakket hvitløk og chili. Tilsett salt, kvernet sort pepper, olivenolje og sitronsaft. Bland sammen og tilsett kokt pasta. Dryss over fetaost, granateplekjerner og grovhakket bladpersille før servering.