Kalkunfrikassé i kremet estragonsaus
Saftig kalkunkjøtt i kremet saus med et hint av estragon. Kalkunfrikassé er både klassisk og litt luksuriøs – og midt i blinken når du vil servere noe ekstra godt uten å stå timevis på kjøkkenet.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Fres smøret i en kjele og tilsett hvetemel. Fres i 2 minutter og spe med melk, fløte og vann til en fyldig lys saus. Ha i knuste buljongterninger. Smak til sausen med salt, pepper og estragon.
-
Trinn 2
Tilsett terninger av stekt kalkunkjøtt og småkok i 3 minutter. Skrell gulrøttene og skjær i tynne skiver. Damp gulrøttene i en kjele med litt vann og salt. Kok i to minutter og tilsett frosne erter. Kok opp og sil av vannet.
-
Trinn 3
Bland grønnsakene i kalkunfrikasséen. Server ris, poteter eller pasta til.
Serveringsforslag
Ris, poteter eller pasta.
Prøv også