Sukkererter med sprøstekt løk | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Sukkererter med sprøstekt løk

Sukkererter med sprøstekt løk

Ingen vurderinger
Sukkererter med sprøstekt løk
Sprø, salte sukkererter smaker nydelig som tilbehør til kjøtt. Disse er toppet med sprøstekt løk. Prøv selv! Kanskje blir det ditt nye favoritt-tilbehør!

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

500 gr
Ferske sukkererter
2 ss
Salt
2 l
Vann
3 stk
Sjalottløk
3 ss
Smør
0
Kvernet pepper
1 dl
Sprøstekt løk

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok opp vann med salt og la sukkerertene fosskoke i 3 minutter. Skjær sjalottløk i skiver og stek i en gryte med smør i 2 minutter. Sil vannet av sukkerertene, og ha dem over i kjelen med smørkokt sjalottløk. Bland godt.

  2. Trinn 2

    Smak til med kvernet sort pepper og evt. litt salt. Ha sukkerertene i en serveringsbolle og strø sprøstekt løk over.