Salat med rotfrukt og grønnkål | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Salat med rotfrukt og grønnkål

Salat med rotfrukt og grønnkål

4.0 i snitt
Salat med rotfrukt og grønnkål

Lag en knasende sprø og herlig fargerik salat med rotfrukt og grønnkål. Denne er full av smak og næring!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Grønnkål (Ferdig Preppa fra REMA 1000)
4 stk
Medium store beter (gjerne røde og gule)
100 gr
Sellerirot
4 stk
Små poteter
50 gr
Gresskarkjerner
50 gr
Hasselnøtter
2 ts
Honning
5 ss
Extra virgin olivenolje
1 ss
Eplecidereddik
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok grønnkål i 15 sekunder. Ha over iskaldt vann og sil av. Tørk godt og legg utover et fat. Skjær skallet av appelsinene for å få bort så mye av den hvite hinnen som mulig. Skjær appelsinene i skiver. Legg skivene på grønnkålen.

  2. Trinn 2

    Rens granateplet ved å dele det i to. Bruk en tresleiv til å banke på hver halvdel, slik at kjernene faller ut og ned i en bolle.

  3. Trinn 3

    Bland dressingen: Bland eplecidereddik, olivenolje og salt. Hell over appelsinskivene.

  4. Trinn 4

    Brekk opp fetaosten og dryss over salaten. Strø granateplekjerner og pinjekjerner over appelsinskivene, sammen med mynteblader.