Fransk bondesalat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell potetene og skjær dem i store terninger. Kok dem møre i saltet vann.
-
Trinn 2
Skjær brødskivene i terninger og stek dem gylne og sprø i en panne med litt olje. Stek bacon gyllent.
-
Trinn 3
Skjær av og kast enden på aspargesene og damp asparges og aspargesbønner i saltet vann. Skyll i kaldt vann. Skjær rødløk i tynne skiver.
-
Trinn 4
Kok eggene til de er smilende i midten. 6-8 min. Skrell og skjær i to.
-
Trinn 5
Lagvis legger du salat, potet, aspargesbønner, asparges, bacon, brødkrutonger, løk og kapers på et pent fat.
-
Trinn 6
Bland sammen dressingen og hell noen spiseskjeer over, eller server ved siden av. Legg halve egg på toppen.