Fransk bondesalat

Kan du spise salat når gradestokken kryper nedover? Klart du kan, så lenge den er lun. Denne franske bondesalaten med poteter, asparges, bacon og egg er nydelig og mettende.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Skrell potetene og skjær dem i store terninger. Kok dem møre i saltet vann.
Trinn 2
Skjær brødskivene i terninger og stek dem gylne og sprø i en panne med litt olje. Stek bacon gyllent.
Trinn 3
Skjær av og kast enden på aspargesene og damp asparges og aspargesbønner i saltet vann. Skyll i kaldt vann. Skjær rødløk i tynne skiver.
Trinn 4
Kok eggene til de er smilende i midten. 6-8 min. Skrell og skjær i to.
Trinn 5
Lagvis legger du salat, potet, aspargesbønner, asparges, bacon, brødkrutonger, løk og kapers på et pent fat.
Trinn 6
Bland sammen dressingen og hell noen spiseskjeer over, eller server ved siden av. Legg halve egg på toppen.
Prøv også