Gulrotsuppe med scampi, pære og lime
Gulrotsuppe med scampi, pære og lime er utrolig godt når man trenger noe varmt i kroppen. Denne høstsuppen lager du enkelt på 30 minutter.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell gulrøtter og skjær i skiver, og finhakk hvitløk. Fres gulrøtter og hvitløk i olivenolje i en kjele i 2 minutter.
-
Trinn 2
Skrell pære og skjær i terninger. Tilsett pære, vann og buljongterninger i kjelen. Kok i 15 minutter til gulrøttene er møre.
-
Trinn 3
Bruk en stavmikser og kjør suppen glatt. Smak til med limesaft, salt og pepper.
-
Trinn 4
Rens scampi og mariner med solsikkeolje, hakket hvitløk, chilipulver og salt. Stek på sterkt varme i panne i 30 sekunder på hver side og server i suppen.
Serveringstips
Varm focaccia med olivenolje.
Prøv også