Hopp til innhold

Enkel epledessert med mandler

3.9 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
Enkel epledessert med mandler
Lag mesterkokk Bent Stiansens raske, enkle og velsmakende epledessert med mandler

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0.25 pk
Sukkerbrød
1.25 dl
Eplemost
1 ts
Kanel, malt
2 stk
Epler (f.eks Gravenstein, Aroma eller Åkerø)
1 dl
Seterrømme eller Crème Fraîche
1 ss
Sukker
1 stk
Go´ Morgen vaniljeyoghurt med ristede mandler

Slik gjør du

Trinn 1

Finn frem 4 glass som rommer minimum 2 dl. Smuldre sukkerbrød i en bolle og bland med eplemost og kanel til en bløt deig.

Trinn 2

Legg det bløte sukkerbrødet i bunnen av glasset. Riv eple på det grove rivjernet og fordel over sukkerbrødet.

Trinn 3

Stivpisk seterrømme eller Créme Fraîche med sukker og bland med vaniljeyoghurt. Legg yoghurtkremen på de revne eplene og dryss med de ristede mandlene. Nyt!