Good Soup
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett stekeovnen på 200 grader med over- og undervarme. Kutt av toppen av hvitløken slik at feddene synes litt, og grovhakk løken.
-
Trinn 2
Ha tomatene på et stekebrett sammen med hvitløken, løken, tørket timian og masse olivenolje. Stek grønnsakene i ovnen til de er gyllne og nesten litt brent.
-
Trinn 3
I en liten suppekjele ha i 1 ss olivenolje, finhakket stangselleri og tomatpureen. Stek i 2 min på medium varme til sellerien er myk. Ha de stekte grønnsakene over i kjelen og skvis ut de myke hvitløksfeddene fra den bakte hvitløken.
-
Trinn 4
Ha i kyllingbuljongen og stavmiks alt til en glatt suppe, og sett suppen på medium varme slik at den blir rykende varm til du skal spise.
-
Trinn 5
Skjær brødet i skiver, ha på osteskivene, litt av Vesterhavsosten og lag dobbeltskiver. Smelt smøret i en stor stekepanne på medium/lav varme og stek toastene 4 min på hver side eller til de er gylne og osten er smeltet.
-
Trinn 6
Server suppa i en liten skål og dypp toasten.
Tips
Bytt ut kyllingkraften med grønnsaksbuljong så har du en vegetarmiddag.