Hopp til innhold

Friterte løkringer

3.7 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Avansert ferdighetsnivå
9 ingredienser
113 planlagt
Friterte løkringer

Lag dine egne friterte løkringer. Disse er like gode som du får servert ute. Server som snacks med dipp, som forrett eller som tilbehør til grillmaten.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Frityrrøre

1.3 dl
Øl
0.5 dl
Maizena
2 ts
Bakepulver
1 dl
Hvetemel
0.5 ts
Salt

Løkringer

2 stk
Store løk
0.5 l
Solsikkeolje til fritering
2 ss
Hvetemel
0.5 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Varm oljen til 180 grader. Rens løken og del den i 5 mm. tykke skiver. Gjør klar en bolle med hvetemel.

Trinn 2

Lag frityrrøren. Bland alle ingrediensene til en jevn og tykk pannekakerøre. Vend løkringene i hvetemel og dypp dem i frityrrøren med en klype eller pinsett. Vent 15 sekunder til neste ring, så de ikke klistrer seg sammen.

Trinn 3

Friter dem i oljen til de blir gylne og sprø.

TIPS

Dypp saftige, sprø og søte løkringer i chilimajones. Nam!