Avkjølende agurksalat med fetaost
Lag en herlig, avkjølende agurksalat med fetaost og yoghurt. Superdigg tilbehør til både grillet fisk, kylling og svin.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell agurkene, del i to og skrap ut kjernen med en liten skje. Kutt agurken i fire cm lange skiver og legg på et serveringsfat. Knus flaksalt over.
Tips!
Ikke kast kjernen på agurken. Den kan du spare til å lage f.eks tzatziki senere. -
Trinn 2
Skjær avokado og løk i små terninger, og knekk små biter av fetaosten. Ha over agurken. Press sitron over salaten og topp med yoghurt
-
Trinn 3
Fordel dill og olivenolje over det hele, sammen med noen drag svart pepper fra pepperkvernen.
Denne oppskriften er laget av Reneé Fagerhøi.
Prøv også