Grillet ananas med iskrem og hjemmelaget peanøttkrokan
Hiv frukten på grillen og gjør en vri på sommerens friske desserter! Prøv grillet ananas med vaniljeis og peanøttkrokan.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Grovhakk peanøtter. Smelt sukker i en panne til det er gyllent brunt. Ikke rør i sukkeret underveis. Spre nøttene utover et bakepapir. Ta pannen av komfyren og hell karamellen over nøttene. La stivne før du brekker opp karamellen. Hakk med kniv eller ha i en blender og kjør til en grov krokan.
-
Trinn 2
Skjær ananasen i fire båter på langs. Legg dem på en glovarm grill og grill dem i 3 minutter på hver side.
-
Trinn 3
Finriv skallet fra 1 lime og dryss over ananasbåtene. Skvis limesaft over og server med iskrem og peanøttkrokan.