Hjemmelaget iskrem med sjokolade
Hjemmelaget iskrem er supergodt og enkelt å lage. Varier med rørte bær, sjokolade, karamell eller nøtter. Her setter kun fantasien stopper!
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
4
Slik gjør du
-
Trinn 1
Pisk eggeplommer med melis og vaniljesukker til luftig eggedosis. Det tar ca 10 minutter med håndvisp.
Samtidig pisker du fløten stiv, men stopp i det fløten begynner å stivne. Da smaker fløten best.
-
Trinn 2
Hakk mandler og sjokolade til grove biter. Her kan du bruke kniv eller foodprosessor.
-
Trinn 3
Bland eggedosis, pisket krem, mandler og sjokolade. Ha i en passende brødform og frys natten over.
-
Trinn 4
Sett isen i kjøleskapet 30 minutter før servering. På den måten blir den passe myk.
-
Trinn 5
Skjær isen i skiver og server med rørte bær.
Prøv også