Vaffelis med nøtter og sjokolade
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Pisk sammen egg og sukker. Tilsett melk. Bland de tørre ingrediensene og pisk inn i eggemelken.
-
Trinn 2
Smelt smør og pisk inn i røren. La stå i 30 minutter.
-
Trinn 3
Smør et vaffeljern. Pisk sammen røren, og øs over i vaffeljernet. Stek til de er gylne. Legg dem på rist.
-
Trinn 4
Ta ut isen. Når den er myk kan den brukes. Klipp opp vaffelhjertene med saks.
Ha is mellom to vaffelhjerter og klem sammen til en sandwich. Legg på brett og sett i fryseren.
-
Trinn 5
Smelt sjokolade over vannbad, og hakk hasselnøtter.
-
Trinn 6
Ta ut isvaflene og hell litt sjokolade over deler av vaffelen. Dryss over hasselnøtter og sett i fryseren igjen. Ta ut isvafler fra fryseren når du får lyst på noe godt eller får gjester.