Hjemmelaget is med jordbær og pistasj
Hjemmelaget is er enklere å lage en du tror. Denne oppskriften med jordbær og pistasj faller garantert i smak. Husk å sette av nok tid til fryseren.
Velg antall personer
Voksne
8
Barn
0
Slik gjør du
-
Trinn 1
Pisk eggeplommer og sukker til luftig eggedosis. Sett til side.
-
Trinn 2
Finhakk pistasjnøtter. Pisk kremfløten stiv og vend inn eggedosisen. Tilsett halvparten av pistasjnøttene.
-
Trinn 3
Kutt jordbær i mindre biter og bland med sukker til rørte bær.
-
Trinn 4
Dekk en brødform med plastfolie. Ha røren over i formen og hell over de rørte jordbærene. Rør forsiktig en gang uten å blande fullstendig. Dryss over resten av pistasjnøttene. Dekk til med plast og sett i fryseren til den er stiv.
-
Trinn 5
Skjær skiver av iskremen, anrett på en tallerken og pynt med jordbær.
Prøv også