Laksesnacks
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær laksefiletene i små terninger. Ca. 2 cm tykke.
-
Trinn 2
Finn frem tre skåler. En med knust cornflakes, en med pisket egg og en med maizena.
-
Trinn 3
Dypp laksebitene først i maizena, så i egg og til slutt i cornflakes. Ha alle biten på et stekebrett ikledd bakepapir.
-
Trinn 4
Stek laksebitene på 200 grader med over- og undervarme i 12 min.
-
Trinn 5
Kok risen mens laksen steker.
-
Trinn 6
Bland sammen honningen, soyasausen og sitronsaften til en syrlig, søt og salt dressing.
-
Trinn 7
Server knasende sprø laksebiter og kokt ris med salatblandingen, og topp med dressingen.
Tips
Bland like deler srirachasaus og honning så har du en søt og spicy dressing som også passer perfekt!