Hopp til innhold

Laksebowl

3.1 i snitt
Laksebowl
Fargerik, sunn og full av smak. Denne laksebowlen er perfekt når du vil ha middagen raskt på bordet. Med fersk laks, sprø grønnsaker og en herlig saus, er dette en middag alle vil like.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Laks av sushikvalitet
1 pose
Oyster & spring onion woksaus
1 stk
Agurk
2 pose
Jasmin boil-in-bag
2 ss
Riseddik
200 gr
Rødkål
2 stk
Avokado
200 gr
Pillede edamamebønner
1 dash
Sesamfrø

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del laksen i terninger. Ha i en pose og hell over woksausen. Bland godt og legg kjølig. Kok ris som anvist på pakken og bland med riseddik. Tin edamamebønnene. Del agurk i terninger, snitt rødkål i tynne strimler og skjær avokado i skiver.

  2. Trinn 2

    Fyll fire boller med ris. Legg de ulike ingrediensene på toppen av risen: agurk på en del, deretter rødkål, avokado og edamamebønner. Fordel laksen på den siste delen, og pynt gjerne med sesamfrø.