Honningristede havregryn, sjokoladekrem og blåbær

Kombinasjonen av søte havregryn, fyldig sjokoladekrem og friske bær er rett og slett himmelsk. Vil du gjøre desserten ekstra julete, kan du bytte blåbærene med multer.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Sett ovnen på 180 grader, varmluft. Rør honning ut i varmt vann. Bland med havregryn og hakkede nøtter. Spre utover et stekebrett med bakepapir.
Trinn 2
Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter, til blandingen er gyllen. Du kan gjerne røre i den halvveis i steketiden.
Trinn 3
Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikroovn. Pisk fløte til krem og vend inn sjokoladen. Ha over i en sprøytepose og legg kjølig i 30 min.
Trinn 4
Fordel honninghavregryn i fire glass. Sprøyt krem i glasset. Topp med blåbær og ringle over med litt honning.
Husk å godta cookies i nettleseren for å se step-by-step video her til denne oppskriften
Prøv også