Blåbær- og bringebærpai | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Bakst Blåbær- og bringebærpai

Blåbær- og bringebærpai

4.0 i snitt
Blåbær- og bringebærpai
Lag denne deilige og friske paien når du vil servere noe som skaper begeistring!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Fyll

5 dl
Friske blåbær og bringebær eller fryste bær + friske bær til pynt
1 ss
Potetmel
0.5 dl
Sukker

Paibunn

2.5 dl
Hvetemel
100 gr
Smør
2 ss
Sukker
1 ss
Vann

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett stekeovnen til 200 °C. Kjør raskt sammen ingrediensene til paibunnen i en hurtigmikser. Alternativt kan du kjøpe ferdig paibunn.

  2. Trinn 2

    Trykk deigen jevnt ut i en paiform. Prikk den med en gaffel og sett kjølig i ca. 15 min. Bland sammen bær, sukker og potetmel i en bolle. Hell fyllet i paiskallet.

  3. Trinn 3

    Stek paien på nest nederste rille i ovnen i ca. 30 min. eller til paiskallet har fått fin farge. La paien stå litt slik at fyllet setter seg.

  4. Trinn 4

    Pynt med friske bær. Server lunken med vaniljeis eller vaniljesaus.