Pavlova med hvit sjokoladekrem | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pavlova med hvit sjokoladekrem

3.3 i snitt
Pavlova med hvit sjokoladekrem
Pavlova med hvit sjokoladekrem er marengskake med en vri! Med krem av hvit sjokolade og et deilig utvalg røde bær, er dette en fantastisk god variant!

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

5 stk
Egg, hviter
125 gr
Sukker
100 gr
Melis

Hvit sjokoladekrem

3 dl
Kremfløte
100 gr
Hvit sjokolade

Pynt

1 boks
Bringebær
1 boks
Jordbær
1 pose
Moreller

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tegn et rektangel på et bakepapir (ca 25 x 12 cm eller samme størrelse som fatet du skal servere den på). Sett ovnen på 90 grader, varmluft.

  2. Trinn 2

    Pisk eggehviter med sukker. Når sukker og eggehviter er godt blandet tilsettes siktet melis.

  3. Trinn 3

    Scoop ut en og en kule med marengs med en spiseskje. Først lager du et lag, så et lag nummer to som er litt mindre. Sett midt i ovnen i 2 timer til marengsen er helt tørr. Fjern forsiktig bakepapiret under og avkjøl.

  4. Trinn 4

    Lag kremen: Pisk kremfløten stiv. Smelt sjokoladen over vannbad. Kjøl litt ned før sjokoladen vendes inn i kremen.

  5. Trinn 5

    Sett marengsen forsiktig på et fint, avlangt fat. Lag klatter av kremen på midten av kaken uten å dekke kantene. Pynt med bær.