Jordbær, krem og marengs

Denne deilige desserten med jordbær, krem og marengs lager du kjapt når du har gjester på besøk. Knus marengs, mos jordbær og pisk krem – og vips har du en variant av den tradisjonelle, engelske desserten Eton Mess.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Lag marengsflak: Pisk ingrediensene stive og spre et lag (ca. 2 mm) utover et bakepapir eller en silikonmatte. Sett i ovnen på 90 grader i ca. 60 min. Brekk av marengsflak.
Trinn 2
Del jordbær i biter. Halvparten legges til side mens du moser resten med en gaffel og sukker.
Trinn 3
Pisk fløte til krem. Vend inn de moste jordbærene.
Trinn 4
Legg litt jordbærkrem i bunnen på hvert glass. Knus pikekyssene grovt og strø halvparten av marengsen over. Så legger du på et lag jordbærbiter før du avslutter med mer krem og topper med resten av jordbærbitene.
Husk å godta cookies i nettleseren for å se step-by-step video her til denne oppskriften
Prøv også