Polarbrødsandwich med pepperbiff
Den klassiske sandwichen får nytt liv med polarbrød som base. Perfekt å servere både i matpakka eller som rask turmat.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Start med Coleslawen. Rens grønnsakene og finsnitt kålen. Riv gulrot og eple med rivjern.
-
Trinn 2
Bland majones sammen med creme fraiche, sitronsaft, sukker, H.P. sauce, finhakkede sylteagurker, salt og pepper. Ha sausen i de finsnittede grønnsakene og bland godt.
-
Trinn 3
Mariner biff med salt, grovknust sort pepper og solsikkeolje. Grill eller stek kjøttet i ca. 2-3 minutter på hver side, avhengig av hvor tykke biffskivene er.
-
Trinn 4
Grill eller toast polarbrød mens du lar kjøttet hvile i 10 minutter.
-
Trinn 5
Skjær biffen i skiver og anrett på polarbrødet med coleslaw og tomat til pynt.
Prøv også