Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Ytrefilet Polarbrødsandwich med pepperbiff

Polarbrødsandwich med pepperbiff

Ingen vurderinger
Polarbrødsandwich med pepperbiff
Den klassiske sandwichen får nytt liv med polarbrød som base. Perfekt å servere både i matpakka eller som rask turmat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Sandwich

4 stk
Ytrefilet
4 stk
Polarbrød
100 gr
Tomater
1 ts
Salt
2 ts
Pepper (grovknust)
2 ss
Solsikkeolje

Coleslaw

300 gr
Hvitkål
1 stk
Gulrot
1 stk
Grønt eple
2 ss
Syltede agurker (finhakkede)
0.5 dl
Majones
0.5 dl
Creme fraiche
1 ss
Sitron (sitronsaft)
1 ss
Sukker
1 ss
H.P sauce
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Start med Coleslawen. Rens grønnsakene og finsnitt kålen. Riv gulrot og eple med rivjern.

  2. Trinn 2

    Bland majones sammen med creme fraiche, sitronsaft, sukker, H.P. sauce, finhakkede sylteagurker, salt og pepper. Ha sausen i de finsnittede grønnsakene og bland godt.

  3. Trinn 3

    Mariner biff med salt, grovknust sort pepper og solsikkeolje. Grill eller stek kjøttet i ca. 2-3 minutter på hver side, avhengig av hvor tykke biffskivene er.

  4. Trinn 4

    Grill eller toast polarbrød mens du lar kjøttet hvile i 10 minutter.

  5. Trinn 5

    Skjær biffen i skiver og anrett på polarbrødet med coleslaw og tomat til pynt.