Hopp til innhold

Polarbrødsandwich med pepperbiff

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
17 ingredienser
69 planlagt
Polarbrødsandwich med pepperbiff
Den klassiske sandwichen får nytt liv med polarbrød som base. Perfekt å servere både i matpakka eller som rask turmat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Sandwich

4 stk
Ytrefilet
4 stk
Polarbrød
100 gr
Tomater
1 ts
Salt
2 ts
Pepper (grovknust)
2 ss
Solsikkeolje

Coleslaw

300 gr
Hvitkål
1 stk
Gulrot
1 stk
Grønt eple
2 ss
Syltede agurker (finhakkede)
0.5 dl
Majones
0.5 dl
Creme fraiche
1 ss
Sitron (sitronsaft)
1 ss
Sukker
1 ss
H.P sauce
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Start med Coleslawen. Rens grønnsakene og finsnitt kålen. Riv gulrot og eple med rivjern.

Trinn 2

Bland majones sammen med creme fraiche, sitronsaft, sukker, H.P. sauce, finhakkede sylteagurker, salt og pepper. Ha sausen i de finsnittede grønnsakene og bland godt.

Trinn 3

Mariner biff med salt, grovknust sort pepper og solsikkeolje. Grill eller stek kjøttet i ca. 2-3 minutter på hver side, avhengig av hvor tykke biffskivene er.

Trinn 4

Grill eller toast polarbrød mens du lar kjøttet hvile i 10 minutter.

Trinn 5

Skjær biffen i skiver og anrett på polarbrødet med coleslaw og tomat til pynt.