Japansk ostekake med tre ingredienser
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett oven på 175 grader. Finn frem en 16 cm kakeform og kle med matpapir. Beskytt utsiden av kakeformen med folie slik at vann ikke kommer inn i kaken når den stekes i vannbad i ovnen.
-
Trinn 2
Smelt sjokolade i vannbad eller mikrobølgeovn. Når sjokoladen er litt avkjølt piskes kremosten inn. Avkjøl ytterligere og pisk inn eggeplommer.
-
Trinn 3
Pisk eggehviter stive. Vend forsiktig inn i kakemiksen.
-
Trinn 4
Ha røren i kakeformen. Sett i en langpanne og sett i ovnen. Fyll vann i langpannen slik at det dekker halvveis opp på formen.
NB! Husk å kle inn formen med folie slik at vann ikke siver inn i kaken.
-
Trinn 5
La stå i 45 min til kakerøren har satt seg. Skru av ovnen, men la kaken stå i 15 min før du tar den ut. Avkjøl på rist.
-
Trinn 6
La kaken stå i kjøleskapet i noen timer eller til dagen etter. Server med melisdryss og bær.