9 tips til barnevennlige oppskrifter med fisk | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Lær mer 9 tips til barnevennlige oppskrifter med fisk

9 tips til barnevennlige oppskrifter med fisk

Fisk er både sunt og godt, og bør serveres på middagsbordet gjerne flere ganger i uken. Med disse barnevennlige oppskriftene får du barna til å spise mer fisk.

De fleste barn liker fisk i form av fiskeboller og fiskpinner, men er litt skeptiske til andre fiskeretter. Ofte er det ikke så mye som skal til før barna begynner å like fisk. Med noen enkle grep får du både store og små til å nyte middagen.

Det kan være så enkelt som fristende tilbehør, lekne former og farger på tallerkenen som får barna til å ville smake på noe nytt. I denne artikkelen har vi samlet 9 tips til barnevennlige oppskrifter med fisk.

Hos REMA 1000 finner du flere fryste alternativer til de tradisjonelle fiskepinnene. Fiskefileter fra FISKERIET er laget med 100% fiskefilet, og er et godt valg til hektiske hverdager.

9 oppskrifter med fisk barna liker

1. Hjertefiskekaker

Prøv disse fiskekakene formet som hjerter med syrlig thaisalat og en soya-sesamdressing. Dette er en frisk familiefavoritt som både er enkel, sunn og tar kort tid å lage.

2. Fiskekaker og grønnsaker på spyd

Ved å “leke” litt med maten er det ofte enklere å få barna til å prøve. Disse fiskekake- og grønnskaksspydene med pasta og tomatsaus lager du på under 30 minutter.

Les også: 8 enkle tips for å spare tid på kjøkkenet

3. Lakseburger

En rask og digg burgermiddag som står klar på bordet innen 15 minutter!

4. Fisketaco

Fredagstacoen er en fin måte å introdusere fisk til familien på. Server med ulike salsaer og spennende poteter, så har du en sunn og god middag til gullrekka.

5. Fiskegrateng med blomkålris

I tillegg til at fiskegrateng er populært hos både store og små, er det også den ultimate restemiddagen! Bruk det du har i kjøleskapet av fisk, ost og grønnsaker.

Les også: Så enkelt pimper du ferdigrettene

6. Pasta med fiskekaker i tomatsaus

En spennende og ny vri på både fiskekaker og pasta. Prøv denne enkle retten som garantert vil falle i smak, og lages på under 20 minutter.

7. Pai med ørret, spinat og mozzarella

Både store og små får glede av denne hverdagsmiddagen, som både smaker godt og er full av sunne ingredienser.

8. Fish & chips

En knasende middag som både er veldig god og lettvint å lage. Lager du fiskepinnene fra bunn sikrer du samtidig en høyere andel fisk i middagen.

9. Laksepakke med pasta og pesto

Putt alt i aluminiumsfolie, og ha middagen klar i en fei. Laksepakke i folie er raskt og enkelt, med smak av pasta, fløte, pesto og asparges.