Rema.no Oppskrifter
Oppskrifter

Tapasfest

Stemningsbilde av bord fylt av årets grillretter.

Grillfest

Iskake pyntet til festdager i mai, med tårn av iskjeks som holder det norske flagget. Isen er dekket i karamellsaus som renner langs sidene og godteri.

Festis

Middagsrett med restekjøtt fra grillingen, servert i jerngryte.

Barbequekjøtt og potetmos og løk

Grillrester med asiatiske smaker

Deilig pinsa med rester fra grillmiddagen. Servert på fat med ekstra tzatziki.

Pinsa med grillet laks og tzaziki

Grillet søtpotet med valnøttkrem pyntet med jordbær på pent serveringsfat.

Grillet søtpotet med valnøttkrem

Grillet aubergine med fetaost på serveringsfat.

Aubergine med fetaost og granatepler

Grillet pestobrød på serveringsfat.

Pestobrød

Nygrillet hvitløksbrød med hjemmelaget hvitløkssmør servert på fat.

Hvitløksbrød

Couscous-salat med tomat på pent serveringsbrett.

Couscous-salat med tomater

Vivinaigrette-marinerte nypoteter i skål.

Nypoteter med soltørkede tomater

Grillede maiskolber

Grillede maiskolber med Za`atar

Sennepsmarinert grønnsaksalat i en dyp skål ved siden av en sitron

Sennepsmarinert grønnsaksalat

Nykålsalat på en sort tellerken og blått bord

Nykålsalat med sort pepper

Marinerte thaigrønnsaker i en liten blå bolle på et hvitt bord

Marinerte thaigrønnsaker med piri piri

Kyllinglårfilet med nykålsalat og sort pepper

Kylling med Barbados style jerk seasoning

Grillet kyllingbryst med couscous og tomater som tilbehør

Kyllingbryst med Za`atar-krydder