Tortillas med ribbe og syltet rødløk

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Rens ferdig stekt ribbe for myk svor og bein. Kutt i 1 cm strimler. Fres i varm olje i 3 minutter med hakket hvitløk, ingefær, cayennepepper og spisskummen.
-
Trinn 2
Tilsett hakkede tomater, eplemost og brun saus. Kok uten lokk i 20 minutter og smak til med salt. Væsken skal fordampe så det blir en fast stuing som kan fylles i tortillaene.
-
Trinn 3
Lag syltet rødløk: Rens rødløk og skjær i båter. Ha løken i en kjele, tilsett sitronsaft, sukker og salt. Sett på lokk og kok opp. Kok forsiktig i 5 minutter.
-
Trinn 4
Lag tomat- og avokadosalsa: Kutt tomater i terninger. Ha dem i en bolle med hakket rødløk, hakket hvitløk, chili og ingefær. Smak til med limesaft, sukker, olivenolje og salt. La blandingen marinere i 10 minutter før du tilsetter grovhakket koriander og avokado i terninger.
-
Trinn 5
Varm tortillas og server med ribbeblandingen, syltet rødløk og tomat- og avokadosalsa.