Pølseform med potet og sprø parmesan | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Pølser Pølseform med potet og sprø parmesan

Pølseform med potet og sprø parmesan

4.0 i snitt
Pølseform med potet og sprø parmesan

Denne sprøbakte retten vil de fleste i familien like. Pølser, poteter og et sprøtt parmesanlokk gjør det til en knasende god opplevelse.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1
Pølsegryte
500 gr
Mandelpoteter
0.5 potte
Basilikum
2 fedd
Hvitløk
2 skive
Loff*
30 gr
Revet parmesan

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 180 grader varmluft. Legg pølsegryten i en ildfast form. Legg på skiver med ferdigkokte mandelpoteter eller vanlige ferdigkokte poteter.

  2. Trinn 2

    Kjør basilikum, hvitløk, loffskiver og parmesan til en grønn brødkrumme i foodprosessor. Fordel på toppen av potetene og sett formen i ovnen. Bak i 20 minutter til retten er lysebrun.

  3. Trinn 3

    Server med godt brød til.