Skogsbærsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Skogsbærsaus

4.0 i snitt
Skogsbærsaus
En superenkel bærsaus av skogsbær. Deilig på riskremen, men passer også godt til vaniljeis og pannacotta.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
4

Ingredienser

1
Frosne skogsbær
1 stk
Kanelstang
1 stk
Vaniljestang
2 ts
Potetmel
1.5 dl
Vann
1.5 dl
Sukker

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ha alle ingrediensene i en kjele, utenom potetmel, og kok opp. La koke i 2 minutter til saften kommer ut av bærene.

  2. Trinn 2

    Bland potetmel i litt kaldt vann. Hell i en tynn stråle under omrøring for å jevne ut sausen. Pass på at sausen ikke blir for tykk, den tykner litt når den avkjøles. Server nylaget mens den fremdeles er litt lunken.