Kremet sennepssaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kremet sennepssaus

3.8 i snitt
Kremet sennepssaus
Sennepssaus er enkel å lage og perfekt å servere til lam eller gravet laks. Velg ønsket styrke på sausen ved å bruke mild eller sterk sennep.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 ts
Fransk sennep
2 dl
Sitron (saften av en sitron)
3 dl
Creme fraiche
2 ts
Maisstivelse
1 dl
Kraft fra lam
1 ts
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp.

  2. Trinn 2

    Jevn sausen med maisstivelse utrørt i kaldt vann. Smak til med salt og pepper, evt. litt mer sukker.

Tips

Lammekraft kan fint droppes dersom du vil servere til gravet laks.