Pizza med salsiccia og brokkoli
_crop_38098_tif.jpg)
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Ha de tørre ingrediensene i bakebollen til en kjøkkenmaskin med eltekrok. Tilsett olje og halvparten av vannet og kjør på middels-lav hastighet i ett minutt. Tilsett resten av vannet og kjør videre på middels hastighet i 5-6 minutter til du har en smidig deig.
-
Trinn 2
Samle deigen til en ball og ha den i en smurt bolle. Dekk over med plastfilm og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 1 time, men gjerne mer. Slå ned deigen på en melet arbeidsbenk slik at luften presses ut av den. Del deigen i ønsket antall enheter og kjevle ut. (Deig du ikke bruker kan lagres i kjøleskapet i opptil 3 døgn. De vil da trenge et par timer for å nå romtemperatur og må heve til dobbel størrelse.)
-
Trinn 3
Fordel pizzasaus og ost jevnt utover pizzaen før steking og topp med Salsiccia, brokkoli i små buketter eller tynne skiver, lett knuste pistasjnøtter.
-
Trinn 4
Pizzaen stekes på 250 °C (eller ovnens makstemperatur) til den er gyllenbrun. Ta pizzaen ut av ovnen.