Pizza marinara
Pizza marinara er en napolitansk pizza med tomatsaus og tynne skiver av hvitløk. Helt uten ost. Denne er perfekt å prøve om du mangler ost i kjøleskapet!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Løs saltet opp i vannet, og bland inn gjær og olje. Ha i mel og elt med maskin eller for hånd i minimum 10 minutter til en smidig deig. Dekk med plastfolie og sett til heving i ca. 45 minutter.
-
Trinn 2
Slå luften ut av deigen og del i 6 emner. Dekk med plastfolie og hev i 45 minutter eller sett til kaldheving natten over.
-
Trinn 3
Kjevle ut emnene og bre pizzasaus utover bunnen. Dryss over hvitløksskiver og ringle olivenolje. Avslutt med litt oregano.
-
Trinn 4
Stek i ovnen på 250 grader (eller høyere) til pizzaen er gyllen.
Prøv også