Hopp til innhold

Pannekaker med appelsinsyltede rotgrønnsaker

4.5 i snitt
Tidsbruk 10 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
Pannekaker med appelsinsyltede rotgrønnsaker
Pannekaker toppet med høstens rotgrønnsaker er en ypperlig middag full av næring. Rask å lage er den også. Prøv da, vel!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

300 gr
Rotgrønnsaker, f.eks gulrot, sellerirot, persillerot
1 dl
Appelsinjuice
2 ss
Olivenolje
0.5 ts
Salt
1 stk
Eple
1 dl
Gresskarkjerner

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell rotgrønnsakene og strimle de med potetskrelleren til lange strimler. Bland grønnsakene med appelsinjuice, olivenolje og salt. La blandingen marineres i 5 minutter.

Trinn 2

Tilsett epler i tynne skiver og dryss retten med ristede gresskarkjerner. Server med pannekaker.