Hopp til innhold

Innbakt grønnsakspai

Ingen vurderinger
Innbakt grønnsakspai
Tryll frem en deilig grønnsakspai. Perfekt til gjester som ikke spiser kjøtt.

Velg antall personer

Voksne
1
Barn
0

Ingredienser

1 dl
Soppstuing
1 dl
Bakte søtpoteter
1 dl
Kokt brokkoli
1 dl
Cherrytomater
1 plate
Butterdeigsplater
1 stk
Eggeplommer

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tin butterdeigsplaten. Sett ovnen på 220 grader varmluft. Bland sammen soppstuing og bakte søtpoteter. Legg blandingen i en ildfast porsjonsform. Ha på kokt brokkoli og cherrytomater.

  2. Trinn 2

    Brett butterdeigsplaten dobbelt, til et kvadrat og kjevle den ut til den dekker porsjonsformen og minimum 1,5 cm til. Pensle sidene på porsjonsformen og legg på lokket med butterdeig. Klem godt til langs sidene. Pensle toppen av butterdeigslokket med resten av eggeplommen og bak paien i ovnen i 15-17 minutter til butterdeigen har utvidet seg og er blitt pent brun.

  3. Trinn 3

    Server paien rett fra ovnen og spis gjerne en liten salat og potetgrateng til.