Hopp til innhold

Punsjruller

5.0 i snitt
Punsjruller
Punsj er en deilig dessert til gjester eller super julegave til noen du er glad i. Lag dem med marsipan og farg marsipanene rød hvis du vil ha en julevariant.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

200 gr
Kakerester av sukkerbrød
1,5 dl
Melis
30 gr
Bakekakao
1 klype
Salt
4 ss
Sterk kaffe
10 drop
Romessens
250 gr
Marsipan
1 ts
Rød konditorfarge
50 gr
Kokesjokolade
1 dl
Kokosmasse eller strøssel (til pynt)

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Miks kakerestene med en kjøkkenmaskin. Rør sammen med melis, bakekakao, salt, kaffe og romessens. Når massen er samlet triller du den ut til to lange pølser.

  2. Trinn 2

    Velger du å farge marsipanen rød gjør du dette før du kjevler den ut. Kjevle ut marsipan til et tynt lag. Pensle marsipanen med vann, og legg punsjpølsene på og dekk med marsipanen. Del pølsene i ca. 4-5 cm stykker.

  3. Trinn 3

    Smelt sjokolade i vannbad eller i mikrobølgeovnen. Dypp endene i sjokolade og deretter i kokosmasse. Oppbevares kjølig.

Tips!

Har du kakerester, kan de brukes i denne oppskriften. Se trinn 1.

Prøv også