Hjemmelaget marsipanbrød
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Finhakk aprikoser. Legg i en skål og bland med vann. La stå i 10 min. Hakk pistasjnøtter.
-
Trinn 2
Del marsipanen i fire. Kjevl ut til kvadrater (ca. 0,5 cm tykk). Legg aprikos-og pistasjfyllet på midten og rull tett sammen. Lukk marsipanbrødet godt i endene.
-
Trinn 3
Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovn. Legg marsipanbrødene på en rist. Pensle sjokolade på marsipanbrødene med en bakepensel. Gjenta flere ganger, så det blir et tykt lag sjokolade rundt hele marsipanbrødet. Strø over finhakket pistasj på toppen.
-
Trinn 4
Sett marsipanbrødene på et kjølig rom og la sjokoladen sette seg til dagen etter. Oppbevar i plastfolie eller i plastbokser så marsipanen ikke tørker ut.