Blomkålburger med agurkdressing
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell poteter og del i terninger. Kok møre i saltet vann. Sil av vann og mos. Del blomkålhodet i buketter, og stilken i terninger. Kok i 2 min. Sil av vann og bland med potet, egg, karri, salt og pepper. Kjør blomkålen fin i en kjøkkenmaskin.
-
Trinn 2
Rør inn mel. Finhakk sjalottløken og bland i røren sammen med smuldret fetaost. Del røren i 10 deler og form til karbonader. Stek i pannen med olje til de er gylne.
-
Trinn 3
Lag dressingen: Del agurken i to på langs og skrap ut kjernen. Riv agurken på rivjern og bland med yoghurt, hakket hvitløk, sukker, salt og pepper. Del tomatene i skiver.
-
Trinn 4
Varm pitabrødene og del i to. Legg litt agurkdressing i hvert halve pitabrød. Legg en burger i hvert pitabrød sammen med noen tomatskiver.