Couscoussalat med mango og plomme
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kjør urtene i stavmikser med olivenolje, sitronsaft og revet sitronskall til en jevn og flytende konsistens. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 2
Finhakk hvitløk og chilli. Riv ingefær. Fres hvitløk, chilli og ingefær i solsikkeolje. Følg med så ikke hvitløken brenner seg.
Tilsett couscous og vann. Rør godt og kok opp.
-
Trinn 3
La couscousen trekke under lokk i 15 minutter til vannet har trukket helt inn.
Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Del opp mango og plomme i 1 cm terninger. Bland i couscousen sammen med olivenolje og hakkede mandler.
-
Trinn 5
Ha couscousen over i en serveringsbolle. Bruk hendene og løs opp biter av couscous slik at det ikke klebrer.
-
Trinn 6
Dryss over dressingen og server. Spises lun eller kald.