Hopp til innhold

Italiensk tunfisklasagne

Ingen vurderinger
Tidsbruk 60 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
Italiensk tunfisklasagne
Italiensk tunfisklasagne er et bevis på at du ikke trenger kjøtt for å lage en god lasagne. Denne smaker nydelig og kan serveres som et deilig festmåltid. Prøv den!

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 boks
Tunfisk, med tomat og basilikum
1 pk
Lasagneplater, ferske
1 pose
Hvit saus
4 ss
Pesto
180 gr
Revet ost
7 dl
Melk, til sausen
1 ss
Olje til steking
1 klype
Salt og pepper

Forslag til pynt

1 pose
Middelhavssalat
2 stk
Hvitløksbaguette

Slik gjør du

Trinn 1

Sett på ovnen på 200 grader varmluft.

Trinn 2

Tilbered sausen som anvist på pakken.

Trinn 3

Bland 4 toppede spiseskjeer pesto og tunfisken inn i sausen. Ta av stekeplaten.

Trinn 4

Legg et lag med ferske pastaplater i bunnen av en ildfast form. Tilsett 1/3 av tunfisksausen og legg så på to nye lag med pastaplater og saus. Strø over ost på toppen.

Trinn 5

Stek midt i ovnen i ca 25 min til osten er gyllen og det bobler i formen. Server gjerne med middelhavssalt og hvitløksbaguetter.