Italiensk tunfisklasagne

Italiensk tunfisklasagne er et bevis på at du ikke trenger kjøtt for å lage en god lasagne. Denne smaker nydelig og kan serveres som et deilig festmåltid. Prøv den!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett på ovnen på 200 grader varmluft.
-
Trinn 2
Tilbered sausen som anvist på pakken.
-
Trinn 3
Bland 4 toppede spiseskjeer pesto og tunfisken inn i sausen. Ta av stekeplaten.
-
Trinn 4
Legg et lag med ferske pastaplater i bunnen av en ildfast form. Tilsett 1/3 av tunfisksausen og legg så på to nye lag med pastaplater og saus. Strø over ost på toppen.
-
Trinn 5
Stek midt i ovnen i ca 25 min til osten er gyllen og det bobler i formen. Server gjerne med middelhavssalt og hvitløksbaguetter.
Prøv også