Syltetøykaker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Syltetøykaker

4.0 i snitt
Syltetøykaker
Populære småkaker som det er enkelt å lykkes med. Kombiner de med andre enkle julekaker.

Antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Egg og syltetøy

2 stk
Egg
4 ss
Fast bringebærsyltetøy

Grunndeig

250 gr
Romtemperert smør
330 gr
Hvetemel
110 gr
Melis

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kna eggene inn i deigen og elt godt før du lar deigen hvile en times tid. Kjevle ut deigen til ca. ¼ cm tykkelse. Stikk ut runde små deiger, og like mange stukket ut med hull i midten. Legg litt syltetøy på deigene uten hull og legg en deig med hull over slik at syltetøyet synes. Stek på 175°C i ca. 10 minutter.