Risboller med sjokolade | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Risboller med sjokolade

4.2 i snitt
Tidsbruk 50 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
346 planlagt
Risboller med sjokolade
Hjemmelagde risboller med sjokolade er enkle å lage og smaker ekstra godt til jul. Bør oppbevares i kjøleskap frem til de skal spises.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

150 gr
Kokosfett eller Delfia
100 gr
Mørk kokesjokolade
2 stk
Egg
100 gr
Puffet ris
100 gr
Smør
2 dl
Sukker
0.3 ts
Flaksalt

Slik gjør du

Trinn 1

Smelt kokosfett, mørk sjokolade og smør i en kjele. Avkjøl litt.

Trinn 2

Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Bland inn kaffepulver og salt. Vend inn sjokoladeblandingen og puffet ris.

Trinn 3

Bruk to teskjeer til å forme boller av blandingen, og legg på bakepapir. Oppbevar kjølig til risbollene har stivnet.

TIPS

Du kan også fylle en form med blandingen og mikse inn sølvkuler, gelehjerter og annen kakepynt. Sett blandingen kjølig og skjær i firkanter før servering.