Riflekjeks | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Riflekjeks

2.3 i snitt
Riflekjeks
Ekstra gode riflekjeks med sjokoladefyll. Perfekt til julekosen eller når du inviterer familie og venner i juleselskap.

Antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Riflekjeks

0.5 stk
Kokesjokolade
1 stk
Egg
50 gr
Romtemperert smør
2 ss
Melis

Grunndeig

750 gr
Romtemperert smør
1 kg
Hvetemel
330 gr
Melis

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bruk en kakesprøyte med rifleform og klem ut deigen i lange stenger på ca. 3 cm. Stekes på 175°C i ca. 10 minutter. Smelt sammen kokosfett og sjokolade, avkjøl og rør inn melis og egg. Smør sjokoladefyllet mellom to og to kjeks.